Monthly Archives: September 2018

Evropski dan jezika

U okviru obeležavanja Evropskog dana jezika, 26. septembra, u našoj školi su se, putem razglasa, u pauzama između časova, mogle čuti popularne melodije na ruskom, francuskom i engleskom jeziku.

Kroz 25 tačaka, 28. septembra, učenici naše škole su izveli zabavan muzičko-dramski performans na ova tri jezika. Učenici su nas svojim izvođenjem podsetili kolika je lepota i vrednost u stranim jezicima. Podjednako su uživali i nastavnici i učenici!

30. međunarodni festival humora za decu

Od 17. do 20. septembra u Lazarevcu je održan jubilarni 30. Međunarodni festival humora za decu pod sloganom „Osmehom kitimo dane“. 

U sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ , uručeni su ključevi grada Lenki Ljubojević, učenici četvrtog razreda naše škole i na taj način festival je svečano otvoren.

Četvrtak 20. septembar 2018. godine bio je rezervisan za maskenbal. Tog lepog popodneva Karađorđevom ulicom u Lazarevcu prošetali su veseli mališani koji su poneli svoje kreacije. U njih su uložili dovoljno mašte i radosti i na taj način pretvorili grad u veselu bajku. U 15:40 časova učenici su se okupili u dvorištu škole gde je  stručni žiri ocenio njihove maske.

Dan pešačenja u Srbiji

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

U subotu, 15. septembra, učenici naše škole šetali su JESENI U SUSRET – ŠETAMO ZA ZDRAVLJE. Šetnju je organizovalo Planinarsko društvo Vis, a naši učenici su se kao i savaki put odazvali u velikom broju. 

Organizovana je šetnja na četiri staze:

  • POLETARAC 8km
  • JUNIOR 12km
  • LAZAREVAČKI VIDICI 16km
  • ŠANČEVIMA KOLUBARSKE BITKE 26km