Monthly Archives: January 2019

Proslava školske slave

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Naša škola je ove godine bila domaćin centralne akademije i Svetosavskog bala povodom školske slave Svetog Save. Tradicionalno u Centru za kulturu 25.01.2019. sa početkom od 18 časova, učenici i nastavnici naše škole su priredili bogat program o životu i delu prvog srpskog prosvetitelja. Na kraju programa direktor škole, Miroslav Davidović, obratio se prisutnima sa porukom da pratimo put Svetog Save, koji nam je ostavio amanet da treba da obrazujemo i učimo našu decu.

U nedelju, 27.01.2019. u 10 časova održana je priredba u svečanoj sali škole, a potom je sa sveštenikom naše škole izvršen obred lomljenja slavskog kolača u prisustvu velikog broja učenika, roditelja i radnika škole.

Radovi učenika iz posebne nastave

Na Svetosavskom konkursu učestvovali su učenici 1/7 posebne nastave, a povodom praznika Sv. Sava, učenici 5. i 6. razreda posebne nastave napravili su i maketu crkvenog dvorišta. Još jednom su pokazali kreativnost i talenat. Bravo.

Novogodišnji kviz i lutrija

Postala je tradicija u našoj školi da se pred Novu godinu organizuje kviz i lutrija, pa su se i ove godine nadmetale u znanju učenici iz A i B smene 27.12.2018. god. Ekipe učenika sedmog i osmog razreda, pod nazivom Pahulje i Zvezdice, pokazale su svoje znanje i veštinu, a pre svega lepo su se zabavila uz strastveno navijanje svojih drugara. U kvizu znanja pobedila je B smena, ekipa Zvezdice.

Nakon kviza znanja usledilo je izvlačenje Novogodišnje lutrije, a pošto je bio veliki broj nagrada učenici su zadovoljni napustili svečanu salu škole. Srećni praznici!